Certification online

Sneller en efficiënter hijs- en hefmiddelen certificeren met Endenburg.

Hijs- en hefmiddelen snel en efficient laten keuren en certificeren? Endenburg werkt volgens duidelijke processen om de kwaliteit en snelheid van certificeren en keuren te optimaliseren. Hiermee voorkomen we fouten, kunnen wij sneller werken en heeft de klant zo min mogelijk vertraging door het niet kunnen gebruiken van zijn hijs- en hefmiddelen.

Waar er vroeger nog werd gewerkt met handmatige, tijdrovende formulieren, verwerken wij tegenwoordig alle inspecties digitaal. Onze keurmeesters verwerken de resultaten direct in ons ERP-systeem, waardoor de certificaten en inspectierapporten vrijwel direct na inspectie beschikbaar voor klanten. Hiermee wordt tijd bespaard, maar het voorkomt ook fouten. 

Deze manier van werken versnelt het keuring- en certificeringsprces aanzienlijk. Zodra de inspectie op locatie wordt verwerkt in ons ERP-systeem, wordt er automatisch een aangepast certificaat en inspectierapport gegenereerd. De documenten worden vervolgens direct geüpload naar Sharepoint. Via Sharepoint kunt u als klant van Endenburg inloggen om uw certificaten direct in te zien en te downloaden.

Hogere veiligheid en kwaliteit van keuring en certificering
Deze manier van erken verhoogt de veiligheid en kwaliteit. Het biedt onze klanten zekerheid dat er volgens duidelijke en goed ingerichte processen wordt gewerkt. Ook doordat er minder fouten kunnen worden gemaakt, verbetert dit onze dienstverlening.

Hijs- en hefmiddelen certificeren tegen lagere kosten

Onze manier van werken, verlaagt voor u en ons de kosten van keuren en certificeren. De handgeschreven formulieren worden immers niet meer op kantoor, door een extra collega, handmatig ingevoerd. Dit scheelt tijd en dus ook arbeid.

De voordelen voor u op een rijtje:

Hogere veiligheid

Minder fouten

Lagere kosten

Certificaat direct online beschikbaar

Constante hoge kwaliteit

Doorstempelen niet meer nodig

 

Toegang Sharepoint Certificate Portal:

Login certificaten

 

Hoe krijgt u toegang tot het Sharepoint Certificate Portal?

Direct toegang? Stuur dan een e-mail naar info@endenburg.com en u ontvangt van ons een persoonlijke code, bestaande uit gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt ook uw eigen contactpersoon binnen ons bedrijf e-mailen of bellen: +31 (0) 182 79 65 24. Vervolgens heeft u toegang tot de beveiligde website. Hier zijn uitsluitend de voor u bestemde certificaten zichtbaar.