Buitendienst

Buitendienst voor het keuren van hijsmaterialen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw hijsmaterialen kan keuren en certificeren? Endenburg kan u hierin volledig ontzorgen. Wij beschikken over verschillende keurmeesters, die ook bij u op locatie kunnen worden ingezet om inspectie te doen.

Repareren en vervangen van onderdelen hijsmaterialen

Ook zijn onze medewerkers specialisten in tuigage. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan boord van schepen kunt u een beroep op ons doen, zoals het testen, aanbrengen en verwijderen/vervangen van staalkabels en touwwerken. Monteren is een andere specialiteit, zoals het installeren van nieuwwerk op locatie. Ook is het vaak mogelijk om door onze buitendienst reparaties uit te voeren of onderdelen te vervangen op locatie: de buitendienstmedewerkers hebben een scala aan vervangende producten bij zich.

Ervaren medewerkers voor het keuren van hijsmaterialen

De buitendienst van Endenburg bestaat uit ervaren medewerkers met meerdere opleidingen, speciaal gericht op het keuren van diverse materialen in diverse omstandigheden. Ook voor offshore werkzaamheden kunt u met Endenburg in zee: onze specialisten zijn gekwalificeerd om offshore te werken. Ook zijn alle medewerkers van de inspectie-afdeling gediplomeerd keurmeester. Om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, blijft Endenburg investeren in de opleidingen van de keurmeesters.

Hijs- en hefmiddelen keuren

Ook voor al uw normale keurwerk kunt u terecht bij Endenburg. Denk aan het keuren van standaard hijs- en hefmiddelen, maar bijvoorbeeld ook aan het keuren van valbeveiligingen. Deze worden gekeurd en voorzien van een aangepast certificaat. Dit certificaat is altijd voor u beschikbaar: via uw eigen account op ons sharepoint portal. Via Sharepoint kunt u uw certificaten digitaal inzien en downloaden. Het opsturen van de certificaten kan natuurlijk ook, maar is niet meer nodig. Dit versnelt het certificeringsproces aanzienlijk. Na het verwerken van de inspectie genereert het systeem automatisch een certificaat.