Weg-en Waterbouw

Hef- en hijsmiddelen voor de weg- en waterbouw

Endenburg levert alle hef- en hijsmaterialen en bijbehorende diensten voor de weg- en waterbouw. Voor alle werkzaamheden die in uw branche dagelijks werk zijn, hebben we een effectieve oplossing paraat. 

Hijsmiddelen kopen

Bent u op zoek naar hef- en hijsmiddelen, specifiek voor de weg- en waterbouw? Hijskabels, kettingen en eindverbindingen zijn altijd op voorraad bij Endenburg. Daardoor kunnen we direct leveren en loopt uw project niet onnodig vertraging op. Met onze jarenlange ervaring in de weg- en waterbouw zijn wij een betrouwbare partner voor grond-, weg- en waterbouwbedrijven. Of u zich nu bezighoudt met de bouw van dijken, de aanleg van wegen of het bouwen van bruggen, viaducten en tunnels, onze ervaren medewerkers geven u vrijblijvend deskundig advies over de inzet van de juiste hijs- en hefmaterialen.

Hijsmiddelen keuren

Om de kwaliteit van uw hef- en hijsmiddelen ook op lange termijn te verzekeren, keuren we materialen ook. Dat gebeurt snel en effectief. Daardoor hoeft u materialen voor het heffen en hijsen maar heel kort te missen. Ons certificeringsproces is waterdicht. De resultaten van keuringen worden direct in ons ERP-systeem opgenomen en binnen enkele minuten na de keuring kunt u uw certificaat online ophalen.

Vragen over hef- en hijsmiddelen voor de weg- en waterbouw?

Wij werken graag samen met u aan de bereikbaarheid en veiligheid van diverse projecten in Nederland. Heeft u vragen over het hijsen van een bepaalde last of twijfelt u over de keuze van een geschikt hijsproduct voor uw project? Neem dan contact op met de technische dienst of de verkoopafdeling van Endenburg.

 

Meer informatie?

Beller is altijd sneller! We helpen je graag op weg. 

+31 (0) 182 79 65 24