Transport

Hef- en hijsmaterialen voor transport

Endenburg heeft zich onder andere gespecialiseerd in het leveren van hijs- en sjormaterialen voor de transportbranche. Dat houdt in dat wij alle materialen leveren die nodig zijn om uw vracht of speciaal transport veilig te zekeren. Wij houden een ruime voorraad aan en kunnen daardoor vaak snel leveren. In samenwerking met onze klanten gaan we altijd op zoek naar de meest veilige en efficiënte manier om ladingen te zekeren.

Goederen die op transport gaan worden steeds zwaarder. De consequentie is dat ook de sjormaterialen steeds sterker en daarom ook zwaarder moeten worden. Endenburg is specialist op het gebied van transportzekeringen. U vindt bij ons sjormaterialen zoals spanbanden, sjorkettingen en loadbinders op voorraad. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle levering.

Keuren en certificeren van sjormaterialen

Spanbanden zijn niet gecertificeerd, sjorkettingen en loadbinders wel. Om de kwaliteit van uw hef- en hijsmiddelen ook op lange termijn te verzekeren, keuren we uw materialen ook. Dat gebeurt snel en effectief. Daardoor hoeft u materialen voor het heffen en hijsen maar heel kort te missen. Ons certificeringsproces is waterdicht en zeer geschikt voor de transport branche. De resultaten van keuringen worden direct in ons ERP-systeem opgenomen en binnen enkele minuten na de keuring kunt u uw certificaat online ophalen.

Vragen over sjormaterialen?

Heeft u vragen over hijsen of het vastzetten van uw vracht, neem dan contact op met de technische dienst. Heeft u interesse om de producten eens te zien, dan bent u tijdens kantooruren welkom. Onze technische dienst heeft jarenlange ervaring in de transport branche en helpt u graag aan het juiste antwoord op uw vraag. U kunt ons ook bellen: (0182) 79 65 24.

Meer informatie?

Beller is altijd sneller! We helpen je graag op weg. 

+31 (0) 182 79 65 24