Kraanbedrijven

Kraanbedrijven

Door onze ruime ervaring in de kraanbranche en nauwe betrokkenheid bij de VVT (Vereniging Verticaal Transport) weten wij precies welke zaken zich afspelen bij kraanbedrijven. Endenburg levert hijsmaterialen onder de haak, maar ook boven de haak. Dat betekent hijskabels, maar ook kettingen, evenaars, hijsframes, etc. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor advies, productinformatie en keuring & inspectie.

Betrouwbaar advies

Wij kunnen u helpen met een betrouwbaar advies op het gebied van veilig hijsen. Onze medewerkers zijn experts die voor een goed advies garant staan. Dit komt onder andere door jarenlange ervaring en de juiste opleiding. Kortom, u kunt bij ons terecht voor een betrouwbaar advies.

Hijsmiddelen keuren

Om de kwaliteit van uw hijs- en hefmaterialen te verzekeren, leveren wij ook keuring & inspectie. Dat gebeurt snel en effectief. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u uw hijs- en hefmaterialen zo kort mogelijk moet missen en uw werk niet langer stilligt dan eventueel nodig is. Ons certificeringsproces waterdicht en een bewezen concept voor inmiddels vele kraanbedrijven in Nederland. De verwerking van de inspectie wordt direct uitgevoerd in ons ERP-systeem, waardoor u binnen enkele minuten uw certificaat online kunt inzien en downloaden.

Vragen over hef- en hijsmaterialen?

Heeft u vragen over het hijsen van een bepaalde last of twijfelt u over de keuze van een geschikt hijsproduct? Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van het juiste materiaal voor kraanbedrijven. Neem vrijblijvend contact op met de verkoopafdeling van Endenburg. U kunt ons ook telefonisch bereiken: (0182) 79 65 24.

Meer informatie?

Beller is altijd sneller! We helpen je graag op weg. 

+31 (0) 182 79 65 24