Hei-en Grondwerkbedrijven

Hei- en grondwerkbedrijven

Endenburg levert verschillende hijs- en hefmiddelen en bijbehorende diensten voor hei- en grondwerkbedrijven. Voor alle zaken rondom veilig werken met de juiste materialen kunt u bij ons terecht. Denk qua aanbod aan Grommers, hijkabels, kettingwerk, sluitingen, etc.

Heikabels kopen bij Endenburg

Hef- en hijsmaterialen zijn bij Endenburg goed op voorraad. U bent daardoor meestal verzekerd van een snelle levering. Ook kunnen we u op korte termijn van dienst zijn met keuringen. Uw eigen project loopt hierdoor geen onnodige vertraging op. Endenburg werkt met een innovatief certificeringsproces, geschikt voor alle hei- en grondwerkbedrijven. Binnen enkele minuten na de keuring is uw certificaat al online beschikbaar!

Advies nodig over hef- en hijsmaterialen?

Wilt u de zekerheid dat u met de juiste hef- en hijsmaterialen aan de slag gaat? Onze medewerkers zijn experts die voor een goed advies garant staan. Medewerkers hebben niet zelden een jarenlange staat van dienst en hebben veel ervaring met hei- en grondwerkbedrijven. Met andere woorden, het advies dat u krijgt is betrouwbaar.

Vragen over heikabels?

Heeft u vragen over het hijsen van een bepaalde last of twijfelt u over de keuze van een geschikt hijsproduct? Wilt u weten welk materiaal het beste voor hei- en grondwerkbedrijven gebruikt kan worden ? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de verkoopafdeling van Endenburg. U kunt ons ook bellen via (0182) 79 65 24.

Meer informatie?

Beller is altijd sneller! We helpen je graag op weg. 

+31 (0) 182 79 65 24